Max Steenvoorden

Duurzaam verhuizen
Algemeen

Duurzaam verhuizen doe je met deze 5 tips!

Verhuizen kan een stressvolle en tijdrovende taak zijn, vooral als je ook nog eens rekening wilt houden met duurzaamheid. Duurzaam verhuizen kan namelijk best moeilijk zijn. In deze blog leg ik je uit hoe!

Read More »
voetbal schoen
Algemeen

Koeman volgt van Gaal op na het WK

Afgelopen week werd bekend dat Louis van Gaal een agressieve vorm van prostaatkanker heeft. Van Gaal (huidige coach oranje) liet weten dat hij niet zijn team wilde laten beïnvloeden door de ziekte en liet dus na de plaatsing voor het toernooi weten hoe ziek hij is. Hij liet weten tijdens de uitzending van Humberto dat hij zich liet behandelen in de avonden tijdens trainingskampen, zonder dat de spelers het wisten.

Read More »
woman writing in her business agenda
Business

Opmaak jaarrekening: hoe ziet dit eruit?

Een jaarrekening is een overzicht van een bepaald boekjaar van een bedrijf. Hierin komen alle financiële zaken naar voren. Het bestaat dus vooral uit veel cijfers. In deze blog leggen we je uit wat een jaarrekening precies is en wat er in terug moet komen.

Read More »
Leven

Verbeter jezelf door te trainen

Iedereen weet dat trainen goed voor je is. Maar wat is goed trainen? Hoe zorg je ervoor dat je het beste naar boven haalt tijdens het trainen. In deze blog leggen we je uit hoe je een training beter kunt begrijpen en toepassen.

Read More »
Algemeen

6 tips voor meer motivatie om weer te vlammen in de gym

Misschien heb je er wel last van: het vinden van motivatie om te gaan sporten. Wij weten er alles van en het is dan ook zeker niet raar dat je je motivatie kwijt bent om te sporten. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet, speciaal voor jou, zodat jij weer vol met motivatie de sportschool in kunt.

Read More »
Algemeen

Hoe fitness bijdraagt aan een gezonde leefstijl

Het staat buiten kijf dat fitness bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Wanneer je lichamelijk actief bent, profiteert je lichaam op vele manieren. Lichaamsbeweging helpt je algemene humeur te verbeteren, je energieniveau te verhogen en je te beschermen tegen ziekten zoals kanker en hartaandoeningen. In dit artikel bespreken we de vele voordelen van fitness en hoe het je algehele gezondheid kan helpen verbeteren.

Read More »