Buiten

Naast “Binnen Wonen” hebben we natuurlijk ook “Buiten Wonen”. Hier nemen we je mee op een avontuurlijke reis naar landelijk buiten wonen, waarbij we de nadruk leggen op betaalbare manieren om van de natuur te genieten en een duurzaam buitenleven te omarmen.

Betaalbaar buiten wonen: de droom realiseren
Landelijk buiten wonen is een droom die veel mensen koesteren, maar het kan soms kostbaar lijken. In onze “Buiten Wonen” blogs verkennen we betaalbare manieren om deze droom te realiseren. We delen tips over het vinden van voordelige landelijke woningen, het maximaliseren van je buitenruimte zonder de bank te breken, en het benutten van natuurlijke hulpbronnen om kosten te besparen. 

Landelijk buiten wonen: terug naar de natuur
Landelijk buiten wonen biedt een kans om dichter bij de natuur te komen en een duurzamere levensstijl te omarmen. Onze blogs verkennen hoe je off-grid kunt leven, zelfvoorzienend kunt zijn en ecologische bewuste keuzes kunt maken in een landelijke omgeving. 

Tuin meubels

Duurzame low budget tuin ideeën

Heb je altijd gedroomd van een prachtige tuin, maar houdt je budget je tegen? Geen zorgen! Het creëren van een mooie en duurzame tuin hoeft niet duur te zijn met deze low budget tuin ideeën. In dit artikel delen we enkele slimme ideeën om je buitenruimte te transformeren zonder je portemonnee te plunderen. Ontdek hoe je een milieuvriendelijke en budgetvriendelijke tuin kunt creëren met onze tips voor low budget tuin ideeën.

Lees verder »
balkon met sfeer verlichting en bankje

Balkon sfeervol inrichten doe je zo!

Ben jij een gelukkige bewoner van Amsterdam-Centrum en beschikt jouw appartement over een balkon. Dan heb je dubbel zoveel geluk. De meeste woningen in het centrum van Amsterdam hebben geen buitenruimte. De bewoners moeten het vaak doen met een balkon. Wat natuurlijk niet zo erg is. Maar het kan soms wel lastig zijn om een balkon leuk en praktisch in te richten. In dit artikel geven we een aantal tips mee over hoe je je balkon kan inrichten.

Lees verder »