Beauty

Bij ENFI, waar duurzaamheid centraal staat, geloven we dat met een bewuste keuze in beauty product je al een klein verschil maakt. In onze blogs nemen we je graag mee op een reis naar een stralende schoonheid die in harmonie is met onze planeet. We focussen op twee belangrijke aspecten: dierproefvrij en natuurlijke producten.

Dierproefvrij
Steeds meer merken kiezen ethisch verantwoord, vermijden dierproeven en kiezen dus voor de dierproefvrije producten. Op ENFI ontdek je deze merken en hun producten, die dierenleed uitsluiten.

Natuurlijke producten
Voor optimale huid- en haarverzorging zijn wij voorstander van natuurlijke producten met ingrediënten rechtstreeks uit de natuur, zoals plantaardige oliën en kruidenextracten. Onze blogs delen de nieuwste trends en tips voor een gezonde, stralende haardos zonder schadelijke chemicaliën.

Natuurlijke zeep

Natuurlijke zeep: Waarom en welke?

We willen allemaal graag een steentje bijdragen aan de natuur en het milieu. Wat korter douchen, afvalscheiden en minder vlees eten hoor je dagelijks voorbij komen, maar hoe kun je nog bewuster leven. Alle beetjes helpen: zo ook je zeep keuze!

Zeep gebruik je immers elke dag. En dat kan wel wat duurzamer toch? Daarom is het goed om over te gaan naar natuurlijke zeep. Lees in de blog alles wat er zo goed is en welke natuurlijke zeep dan goed is.

Lees verder »