Reizen

Bij ENFI delen we inspirerende verhalen, praktische tips en reisgidsen voor duurzaam reizen. Ontdek ecotoerisme-bestemmingen, kies verantwoorde accommodaties en geniet van lokaal eten en drinken. Laten we samen onze reizen omzetten in positieve krachten voor onszelf en de planeet.

Duurzaam reizen
Reizen verbreedt onze horizon en verrijkt onze culturele ervaringen, maar we streven naar duurzaamheid in onze reisavonturen. Ontdek hoe we de wereld kunnen verkennen met respect voor de aarde en bewuste keuzes maken om de impact van reizen te minimaliseren.

Duurzaam transport
Een integraal onderdeel van duurzaam reizen is het kiezen van milieuvriendelijk transport. Denk aan treinen, bussen, fietsen of wandelen in plaats van overmatig vliegen. Deze vormen van transport hebben een kleinere ecologische voetafdruk en bieden een diepere verbinding met bestemmingen.

5 Duurzame reisbestemmingen

5 Duurzame reisbestemmingen in Europa

Duurzaam op reis gaan. Het begint allemaal bij het uitkiezen van de bestemming. Is deze bereikbaar via openbaar vervoer? En is het ook duurzaam om hier te verblijven? Bekijk hier 5 Duurzame vakantiebestemmingen.

Lees verder »