Gezondheid

Vrouw aan het joggen

Hoe helpt sporten tegen depressie?

Wist je dat sporten naast goed voor je fysieke gezondheid, ook goed is voor je mentale gezondheid? Zo kan regelmatig sporten helpen tegen depressie en je een beter gevoel/humeur geven. Meer weten? Lees meer.

Lees verder »

Verbeter jezelf door te trainen

Iedereen weet dat trainen goed voor je is. Maar wat is goed trainen? Hoe zorg je ervoor dat je het beste naar boven haalt tijdens het trainen. In deze blog leggen we je uit hoe je een training beter kunt begrijpen en toepassen.

Lees verder »

6 tips voor meer motivatie om weer te vlammen in de gym

Misschien heb je er wel last van: het vinden van motivatie om te gaan sporten. Wij weten er alles van en het is dan ook zeker niet raar dat je je motivatie kwijt bent om te sporten. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet, speciaal voor jou, zodat jij weer vol met motivatie de sportschool in kunt.

Lees verder »

Hoe fitness bijdraagt aan een gezonde leefstijl

Het staat buiten kijf dat fitness bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Wanneer je lichamelijk actief bent, profiteert je lichaam op vele manieren. Lichaamsbeweging helpt je algemene humeur te verbeteren, je energieniveau te verhogen en je te beschermen tegen ziekten zoals kanker en hartaandoeningen. In dit artikel bespreken we de vele voordelen van fitness en hoe het je algehele gezondheid kan helpen verbeteren.

Lees verder »