Binnen

Biomassaketel: de biomassa brander!

Een biomassaketel, ook wel pelletketel genoemd, brandt op houtsnippers, houtblokken of houtpellets. Deze brandstoffen worden ook wel biomassa genoemd en zijn een stuk duurzamer dan de traditionele cv-ketels op gas. Zelfs duurzamer dan hr-ketels (Hoog Rendementsketels). Dit komt omdat biomassa minder CO2 uitstoot en doorat de houtkorrels in Nederland grotendeels van houtafval van houtbedrijven wordt gemaakt. De biomassaketel verwarmd net als de cv-ketel je huis en zorgt voor warm water.

Lees verder »
man sitting patiently behind laptop

Hoe je wifi-problemen thuis het best aanpakt

Het hebben van wifi-problemen thuis kan zeer frustrerend zijn. Het kan zijn dat u in bepaalde delen van uw huis geen goed signaal kunt krijgen, of dat uw internet traag is. In deze blogbijdrage bespreken we enkele tips over hoe u problemen met wifi in huis het beste kunt aanpakken. We zullen ook enkele oplossingen bieden voor veelvoorkomende problemen die mensen ondervinden met hun wifi-netwerk.

Lees verder »
interieur platen speler met plant en lamp

Inspiratie tips om een studio in te richten

Wonen in een studio komt steeds vaker voor in Nederland zeker bij studenten en jongvolwassenen. Hoewel een studie vaak niet zo groot is en het moet functioneren als een woonkamer, slaapkamer en keuken in één. Is het toch mogelijk om er wat van te maken. Misschien ben je in eerste instantie nog een beetje radeloos over de inrichting. Daarom helpen we je graag in dit artikel door je te voorzien van een aantal tips.

Lees verder »
badkamer met wit badmeubel en houten krukje

Tips om een kleine badkamer in te richten

De badkamer is niet alleen een ruimte waar je je wast. Nee, het is een plek waar je even tot jezelf komt. Even kan ontspannen na een lange dag of juist energie moet op doen na de nachtrust. Helaas beschikt niet iedereen over een grote badkamer waar je van alles en nog wat in kan plaatsen. Desondanks is het toch mogelijk om ook van een kleine badkamer iets te maken. In dit artikel geven we een aantal tips over hoe je dit kan doen.

Lees verder »