Trending

Als toegewijde voorstanders van een groenere planeet, delen we hier graag waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Trends in duurzaamheid
In onze trending blogs, verkennen we de landschappen van duurzame levensstijlen. We brengen je de nieuwste trends op het gebied van groene technologieën, economie en eco-vriendelijke mode. Kortom, trends in duurzaamheid worden steeds populairder en wij van ENFI proberen je daarmee te helpen!

Duurzaamheid ontwikkelingen
Onze blogs werpen een licht op wereldwijde uitdagingen en prestaties op het gebied van duurzaamheid. We bespreken de nieuwste maatregelen, ontdekkingen en milieuprojecten die onze planeet beschermen en behouden. Duurzaamheid ontwikkelingen blijven constant bezig en daarom is het goed om op de hoogte te blijven.

Tuin meubels

Duurzame low budget tuin ideeën

Heb je altijd gedroomd van een prachtige tuin, maar houdt je budget je tegen? Geen zorgen! Het creëren van een mooie en duurzame tuin hoeft niet duur te zijn met deze low budget tuin ideeën. In dit artikel delen we enkele slimme ideeën om je buitenruimte te transformeren zonder je portemonnee te plunderen. Ontdek hoe je een milieuvriendelijke en budgetvriendelijke tuin kunt creëren met onze tips voor low budget tuin ideeën.

Lees verder »

5 tips om kosten te besparen in je bedrijf

In de huidige zakelijke wereld met de crisis is kostenbesparing een veel voorkomend aspect van bedrijfsvoering. Het stelt bedrijven in staat om winstgevend te blijven, te investeren in groei en concurrentievoordeel te behouden. Er zijn talloze manieren om kosten te besparen in een bedrijf, maar in dit artikel zullen we de vijf tips delen die ons het haalbaarste vinden.

Lees verder »
seizoensgroente

Dit zijn de seizoensgroenten in december, januari en februari

Brrrr… Winter! Vroeg donker, veel regen, koude dagen… En lekkere groente! Door seizoensgebonden te eten heb je altijd groenten die vers zijn, rijk van smaak en milieuvriendelijk zijn. In deze blog zullen we de heerlijke groenten opsommen die je kunt verwachten in de maanden december, januari en februari. Ook delen we tips voor de winterse maaltijden die je hier mee kan maken. Maar laten we eerst bespreken waarom we seizoensgebonden onze groenten willen uit kiezen!

Lees verder »
Natuurlijke zeep

Natuurlijke zeep: Waarom en welke?

We willen allemaal graag een steentje bijdragen aan de natuur en het milieu. Wat korter douchen, afvalscheiden en minder vlees eten hoor je dagelijks voorbij komen, maar hoe kun je nog bewuster leven. Alle beetjes helpen: zo ook je zeep keuze!

Zeep gebruik je immers elke dag. En dat kan wel wat duurzamer toch? Daarom is het goed om over te gaan naar natuurlijke zeep. Lees in de blog alles wat er zo goed is en welke natuurlijke zeep dan goed is.

Lees verder »
5 tips ochtend routine

5 tips voor een goede ochtend routine!

Het begin van je dag bepaalt uiteindelijk hoe de rest van de dag zal verlopen. Je wilt namelijk niet overhaasten in de ochtend, omdat je dan fysiek en mentaal nog geen gelegenheid hebt gehad om tot rust te komen. Daarom is het belangrijk om een effectieve ochtend routine te hebben die ervoor zorgt dat je de dag vol energie en positiviteit begint. Dit recept kun je gedurende je hele leven steeds opnieuw toepassen. Hier zijn vijf tips om je ochtend routine te optimaliseren en je dag uitstekend te beginnen.

Lees verder »
green friday is de nieuwe black friday

Green Friday is de nieuwe Black Friday

In de afgelopen decennia is Black Friday uitgegroeid tot een van de meest gevierde winkel gebeurtenissen. Consumenten bereiden zich weken van tevoren voor op de aantrekkelijke aanbiedingen die zich in november op een breed scala aan producten manifesteren. In reactie op de toenemende bezorgdheid over de schadelijke effecten van overconsumptie op het milieu en de gezondheid, heeft Green Friday zijn intrede gedaan als een duurzaam alternatief. In dit artikel zullen we je dan ook precies uitleggen wat Green Friday inhoud en hoe je mee kunt doen!

Lees verder »
duurzame lunch hotspot amsterdam

Duurzame lunch hotspots in Amsterdam

Op zoek naar een duurzame lunch? Dan ben je in Amsterdam aan het juiste adres! Hier zijn namelijk meerdere plekken waar je heerlijk kan eten. Het eten van een duurzame lunch heeft verschillende voordelen. De verse en gezonde ingrediënten zorgen ervoor dat het goed is voor je gezondheid. Daarbij is het ook fijn om is een keer variatie te hebben. Zo ontdek je ook weer heerlijke nieuwe smaakervaringen. Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd een duurzame lunch te hebben. Je zorgt namelijk voor een betere wereld en je hebt er zelf veel profijt van. Bekijk daarom hier dan ook 5 plekken waar je voor een gezonde lunch in Amsterdam kan zijn!

Lees verder »