Algemeen

Huis verduurzamen met glaswol

Je huis verduurzamen – zo doe je dat!

Door de uitzonderlijk hoge energieprijzen dit jaar, is je huis verduurzamen belangrijker dan ooit. Door het verduurzamen van je huis kun je fors besparen op je maandelijkse energierekening. Dit kan op jaarbasis veel geld schelen. Ook is het beter voor het milieu. In dit artikel beschrijven we hoe jij je huis kunt verduurzamen, en wat daarbij komt kijken.

Lees verder »
Besparen op je energierekening

Besparen op je energierekening met deze tips

De energiemarkt staat er niet goed voor en steeds meer huishoudens beginnen de stijgende energieprijzen te merken. Het door de overheid aangekondigde prijsplafond vanaf 1 januari 2023 zal de energieprijzen wel verlagen, maar voor veel huishoudens zal de rekening hoog blijven. Maar geen zorgen, er zijn genoeg maatregelen die je kunt nemen om te besparen op je energierekening deze winter. In dit artikel geven we je een aantal handige tips.

Lees verder »
Vogel in vogelvriendelijke tuin

Een vogelvriendelijke tuin maken

Als jij ook zo kunt genieten van kwetterende en kleurrijke vogels in de tuin, is het leuk om een vogelvriendelijke tuin te maken. Vogels zoeken je tuin op voor veiligheid, voedsel en een plek om te broeden. Dit is goed mogelijk in grote, maar ook kleine tuinen. Wie voorziet in deze gemakken zal een tuin vol vogels vinden.

Lees verder »
Duurzame cadeaus

Duurzame cadeaus guide: 10 originele tips en ideeën

Een cadeau bedenken voor iemand die een minimalistisch leven leidt, groener en duurzamer wil leven of bijvoorbeeld net is gestart met een vegan eetpatroon, kan lastig zijn. Wat geef je zo iemand nou als cadeau? Vaak zijn cadeaus spullen waar je eigenlijk niet zo veel mee kan, en die spullen belanden uiteindelijk ergens op een plank. Dat is super zonde en zeker niet duurzaam. Wat zijn nu goede groene, eerlijke, plasticvrije en duurzame cadeaus? In deze blog lees je tien duurzame cadeau ideeën om te geven, en een aantal tips om in gedachten te houden.

Lees verder »
voetbal schoen

Koeman volgt van Gaal op na het WK

Afgelopen week werd bekend dat Louis van Gaal een agressieve vorm van prostaatkanker heeft. Van Gaal (huidige coach oranje) liet weten dat hij niet zijn team wilde laten beïnvloeden door de ziekte en liet dus na de plaatsing voor het toernooi weten hoe ziek hij is. Hij liet weten tijdens de uitzending van Humberto dat hij zich liet behandelen in de avonden tijdens trainingskampen, zonder dat de spelers het wisten.

Lees verder »

Verbeter jezelf door te trainen

Iedereen weet dat trainen goed voor je is. Maar wat is goed trainen? Hoe zorg je ervoor dat je het beste naar boven haalt tijdens het trainen. In deze blog leggen we je uit hoe je een training beter kunt begrijpen en toepassen.

Lees verder »

6 tips voor meer motivatie om weer te vlammen in de gym

Misschien heb je er wel last van: het vinden van motivatie om te gaan sporten. Wij weten er alles van en het is dan ook zeker niet raar dat je je motivatie kwijt bent om te sporten. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet, speciaal voor jou, zodat jij weer vol met motivatie de sportschool in kunt.

Lees verder »