Amy Preijde

Duurzame cadeaus
Algemeen

Duurzame cadeaus guide: 10 originele tips en ideeën

Een cadeau bedenken voor iemand die een minimalistisch leven leidt, groener en duurzamer wil leven of bijvoorbeeld net is gestart met een vegan eetpatroon, kan lastig zijn. Wat geef je zo iemand nou als cadeau? Vaak zijn cadeaus spullen waar je eigenlijk niet zo veel mee kan, en die spullen belanden uiteindelijk ergens op een plank. Dat is super zonde en zeker niet duurzaam. Wat zijn nu goede groene, eerlijke, plasticvrije en duurzame cadeaus? In deze blog lees je tien duurzame cadeau ideeën om te geven, en een aantal tips om in gedachten te houden.

Read More »
man sitting patiently behind laptop
Binnen

Hoe je wifi-problemen thuis het best aanpakt

Het hebben van wifi-problemen thuis kan zeer frustrerend zijn. Het kan zijn dat u in bepaalde delen van uw huis geen goed signaal kunt krijgen, of dat uw internet traag is. In deze blogbijdrage bespreken we enkele tips over hoe u problemen met wifi in huis het beste kunt aanpakken. We zullen ook enkele oplossingen bieden voor veelvoorkomende problemen die mensen ondervinden met hun wifi-netwerk.

Read More »
interieur platen speler met plant en lamp
Wonen

Inspiratie tips om een studio in te richten

Wonen in een studio komt steeds vaker voor in Nederland zeker bij studenten en jongvolwassenen. Hoewel een studie vaak niet zo groot is en het moet functioneren als een woonkamer, slaapkamer en keuken in één. Is het toch mogelijk om er wat van te maken. Misschien ben je in eerste instantie nog een beetje radeloos over de inrichting. Daarom helpen we je graag in dit artikel door je te voorzien van een aantal tips.

Read More »
balkon met sfeer verlichting en bankje
Wonen

Balkon sfeervol inrichten doe je zo!

Ben jij een gelukkige bewoner van Amsterdam-Centrum en beschikt jouw appartement over een balkon. Dan heb je dubbel zoveel geluk. De meeste woningen in het centrum van Amsterdam hebben geen buitenruimte. De bewoners moeten het vaak doen met een balkon. Wat natuurlijk niet zo erg is. Maar het kan soms wel lastig zijn om een balkon leuk en praktisch in te richten. In dit artikel geven we een aantal tips mee over hoe je je balkon kan inrichten.

Read More »
badkamer met wit badmeubel en houten krukje
Binnen

Tips om een kleine badkamer in te richten

De badkamer is niet alleen een ruimte waar je je wast. Nee, het is een plek waar je even tot jezelf komt. Even kan ontspannen na een lange dag of juist energie moet op doen na de nachtrust. Helaas beschikt niet iedereen over een grote badkamer waar je van alles en nog wat in kan plaatsen. Desondanks is het toch mogelijk om ook van een kleine badkamer iets te maken. In dit artikel geven we een aantal tips over hoe je dit kan doen.

Read More »
pinterest app on iphone
Business

Pinterest voor zakelijk gebruik: wat zijn de mogelijkheden?

We kennen allemaal wel de platformen Instagram, Facebook en het opkomende platform: TikTok. Vaak vergeten bedrijven dat Pinterest ook een platform is wat veel consumenten gebruiken. Pinterest heeft laatst een aantal interessante resultaten laten zien op het gebied van zoekactiviteiten van gebruikers. Inmiddels heeft Pinterest meer dan vijf miljard zoekopdrachten per maand. Daarom is het als bedrijf interessant om Pinterest mee te nemen als marketingkanaal, vooral voor e-commerce bedrijven.

Read More »
working behind macbook on content strategie
Business

Hoe creëer je een succesvolle contentstrategie?

Content is tegenwoordig niet meer weg te denken. Overal krijgen consumenten te maken met verschillende soorten content, zowel online als offline. Content kan tekst, beeld of geluid zijn. De meeste bedrijven zorgen voor een mix daarvan. Als een bedrijf graag content wil maken is het belangrijk om daar een strategie voor te hebben. Op die manier houd je jezelf aan bepaalde afspraken en is het geen kwestie manier van content posten wanneer je er zin in hebt.

Read More »