Tips om een kleine badkamer in te richten

De badkamer is niet alleen een ruimte waar je je wast. Nee, het is een plek waar je even tot jezelf komt. Even kan ontspannen na een lange dag of juist energie moet op doen na de nachtrust. Helaas beschikt niet iedereen over een grote badkamer waar je van alles en nog wat in kan plaatsen. Desondanks is het toch mogelijk om ook van een kleine badkamer iets te maken. In dit artikel geven we een aantal tips over hoe je dit kan doen.
badkamer met wit badmeubel en houten krukje
Table of Contents
badkamer met wit badmeubel en houten krukje

Ga slim om met de ruimte

Ruimte te kort in een badkamer is totaal niet fijn. Want hoe ga je nou genieten van de badkamer als je amper je kont kan draaien. Niet dus. Daarom moet je slim omgaan met de ruimte. Dit doe je door niet onnodig veel kasten, ditjes en datjes te plaatsen. Hierdoor oogt de ruimte nog voller. Heb je de wasmachine en droger in de badkamer staan? Dan lijkt de badkamer al snel een heel stuk kleiner. Wij zeggen ga voor een wasmachine en droger in 1 en plaats een speciaal rek bovenop de wasmachine. Op deze manier kan je veel meer kwijt en ziet het er ook nog eens groter en leuker uit. 

Plaats alleen essentiële spullen in de badkamer

Wat kan je verstaan onder essentiële spullen dat is een goede vraag. Wat voor de een essentieel is, hoeft niet voor de ander zo te zijn. Toch vind je vaak in een badkamer dezelfde spullen zoals handdoeken, cosmetica-artikelen en lichaamsverzorgingsproducten. Natuurlijk heb je ook een rek nodig om je handdoeken op te hangen en eventueel je badjas. 

Bedenk goed wat voor spulletjes jij in je badkamer wil plaatsen en of het echt nodig is en misschien niet toch in de badkamer plaatsen. Zo hou je meer ruimte over in de badkamer. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Onze nieuwsbrief!

Wordt maximaal één keer in de week op de hoogte gehouden van geplaatste artikelen!