Inspiratie tips om een studio in te richten

Wonen in een studio komt steeds vaker voor in Nederland zeker bij studenten en jongvolwassenen. Hoewel een studie vaak niet zo groot is en het moet functioneren als een woonkamer, slaapkamer en keuken in één. Is het toch mogelijk om er wat van te maken. Misschien ben je in eerste instantie nog een beetje radeloos over de inrichting. Daarom helpen we je graag in dit artikel door je te voorzien van een aantal tips.
interieur platen speler met plant en lamp
Table of Contents
Inspiratie tips om een studio in te richten 1

Slim omgaan met de ruimte

Het belangrijkste van het inrichten van een studio is dat er slim omgegaan wordt met de ruimte. Wil je graag een grote kledingkast, een bureau, tweepersoonsbed, bank etc. dan wordt het waarschijnlijk veel proppen. Daarom is het verstandig om een bed te kopen waar je opbergruimte hebt onder het matras. Ook kan je kamer opdelen door het meubilair op een bepaalde manier neer te zetten. Op deze manier ga je slim om met de ruimte. 

Maak het knus en gezellig

Ook een studio kan je zo inrichten dat het er uiteindelijk knus en stijlvol uitziet. Zolang je slim om gaat met de ruimte een niet al te veel spullen neerzet. Plaats sfeerverlichting op de muur, maak gebruik van geurkaarsjes en voilà. Het is gelukkig niet heel moeilijk om een huis knus in te richten. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Onze nieuwsbrief!

Wordt maximaal één keer in de week op de hoogte gehouden van geplaatste artikelen!